Den italienske restaurant

La Rustica er en italiensk restaurant der ligger i Ballerup, Roskilde og Ringsted. De serverer klassisk italienske mad med respekt for det italienske køkken og deres råvarer. Til maden er de gode på den italiensk restaurant i Ballerup, Roskilde og Ringsted til at udvælge vine der passer til netop hver enkelt ret. De sætter en stor ære i at servere autentiske og velsmagende retter fra det italienske køkken. Retterne spænder til aftensmåltidet fra pastaretter med fisk, til supper og salater, over wraps til burgere. Det er er i alle restauranterne en dejlig autentisk stemning og behageligt at spise sin middag. Der er venlige tjenere på alle La Rusticas italienske restauranter. Det er super lækker mad og man kan mærke der bliver lagt kærlighed og sjæl i tilberedningen.

Hvis du bor på Sjælland er der altid en La Rustica nær dig. Det gælder at der findes en La Rustica italiensk restaurant i Ballerup, Roskilde og Ringsted. Jeg er vild med deres italiensk inspirerede udvalg af mad og jeg ynder at komme til både deres brunch buffet, og deres frokost og deres aftensmad.

italiensk restaurant

3 spisesteder

Om det gælder brunch Ringsted, spisesteder Roskilde eller restaurant Ballerup så har La Rustica hvad du leder efter. De vil opleve en autentisk italiensk stemning og at der bliver lavet mad med stor respekt for råvarerne. Til brunch buffet Roskilde vil du opleve italienske specialiteter, og en stor brunch buffet med hvad du kan forestille dig og mere til, hvad der hører sig til når det drejer sig om brunch buffet. Hos La Rustica kan du også finde selskabslokaler til din næste fest. Om det er er konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller julefrokost er du velkommen hos La Rustica til at holde din fest. Du kan lade La Rustica sørge for menuen og for afviklingen, eller i kan i fællesskab sørge for at sammensætte den helt perfekte menu efter dine ønsker. Når du holder din fest hos La Rustica sørger de for maden, borddækning, servering og sidst men ikke mindst oprydningen. Du kan lade dig selv være centrum for festen og nyde aftenen eller dagen med dine gæster, uden at skulle tænke på alle de praktiske ting.